Wie zijn wij

AllMet is opgericht in 2004 door Johan Mulders. Het begon met 1 schaar, 1 plooibank, 1 ponsbank, 1 persoon en een kleine stock aan platen. Hard werk en de nodige ervaring hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide tot de redder in nood voor onder andere bouwbedrijven die op het laatste moment nog extra plooiwerk nodig hadden.

Met een modern machinepark en het bekwame personeel is het mogelijk om flexibel allerlei projecten te realiseren. Niet enkel bedrijven kunnen gebruikmaken van deze diensten, ook opdrachten van particulieren worden met de juiste vakkundigheid behandeld en uitgevoerd.

Op dit moment telt het machinepark in totaal 4 scharen, 4 plooibanken, 3 vouwbanken, 1 ponsbank, 1 pons/laser combinatie, 2 plasmasnijtafel, 1 automatische zaag en een kleine lasafdeling. Genoeg om mooie, maar vooral kwalitatieve producten te vervaardigen. Daarenboven zorgt een uitgebreide stock aan plaatstaal in verschillende diktes en materialen voor een snelle levertijd.

Kortom, AllMet staat voor:
Kwaliteit en nauwkeurigheid;
Vakmanschap en ervaring;
Flexibiliteit, resulterend in snelle levertijden.

Is uw interesse gewekt? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen via mail. Op die manier kunnen wij de nodige zorg en tijd aan uw vraag spenderen, wat resulteert in een efficiënter en sneller antwoord. Wij streven ernaar om u binnen de 24 uur verder te helpen.