Gepensioneerde/Klusjesman


Functie

  • Algemene klusjes.
  • Opruimen.
  • Camionetten wassen.
  • Onkruid wieden.

Profiel

Jong gepensioneerde of halftijdse arbeider.

Aanbod

  • Mooi loon voor licht werk.
  • Flexibele uren

AllMet

AllMet is opgericht in 2004 door Johan Mulders. Het begon met 1 schaar, 1 plooibank, 1 ponsbank, 1 persoon en een kleine stock aan platen. Hard werk en de nodige ervaring hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide tot de redder in nood voor onder andere bouwbedrijven die op het laatste moment nog extra plooiwerk nodig hadden. AllMet staat gekend voor haar snelle levertijden.

In 14 jaar is AllMet gegroeid van een éénmanszaak tot een kmo met een 15 voltijdse werkkrachten. Op dit moment telt het machinepark in totaal 4 scharen, 4 plooibanken, 3 vouwbanken, 1 ponsbank, 1 pons/laser combinatie, 2 plasmasnijtafel, 1 automatische zaag en een kleine lasafdeling. AllMet gelooft in de toekomst en investeert dan ook in een nieuwe hal en extra machines. Die hal voorziet in voldoende capaciteit om de uitbreidingen het hoofd te blijven bieden en zal ervoor zorgen dat meer projecten snel uitgevoerd kunnen worden.

Procedure

Is je interesse gewekt? Mail dan je cv en beknopte motivatiebrief naar johan@all-met.be. Heb je binnen twee werkdagen geen antwoord gekregen, dan hebben we je mail niet ontvangen. Op basis van de ontvangen informatie gebeurt een eerste selectie. Weerhouden kandidaten worden uitgenodigd op gesprek. Daarna wordt er een beslissing genomen.

Informatie

Voor meer informatie over de jobinhoud kan je terecht bij de zaakvoerder Johan Mulders via johan@all-met.be of 011.81.21.88 (vragen naar Johan).