Technisch werkvoorbereider


Functie

Als technisch werkvoorbereider ondersteun je het huidige team bij de uitwerking van bestellingen. Concreet zorg jij ervoor dat de bestelling van de klant correct wordt vertaald naar een opdracht voor de medewerkers in de productiehal. Daarvoor doe je het nodige teken- en rekenwerk. Daarnaast draag je bij aan allerlei andere taken, zoals laden en lossen, productie-optimalisatie en onderhoud, opstellen van beknopte handleidingen voor de machines, enzovoort.

Profiel

Wij zoeken een gedreven werkkracht (bij voorkeur met een bachelordiploma) die de handen uit de mouwen steekt. De eerste maanden zal je meedraaien in het atelier om de machines en hun mogelijkheden te leren kennen. Die kennis is noodzakelijk om op de juiste manier bestellingen uit te werken. Zodra je die ervaring opgebouwd hebt, zal meer en meer ingezet worden op werkvoorbereiding.

Een flexibele en klantgerichte attitude is nodig voor de job. Om de klant zo goed mogelijk verder te helpen kan je prioriteiten stellen en efficiënt wisselen tussen taken. Je beantwoordt vragen van klanten doeltreffend via telefoon en mail.

Beschik je over bepaalde extra vaardigheden zoals kunnen werken met AutoCAD of beheersing van de Franse taal, dan horen wij dat graag! Je springt het huidige team bij waar nodig. Daar is ook ruimte voor eigen initiatief en focus op basis van jouw specifieke kwaliteiten.

Aanbod

  • een hecht team binnen een familiaal bedrijf
  • een divers en uitdagend takenpakket
  • een voltijds contract van onbepaalde duur
  • een loon conform de sector meegroeiend met de prestaties
  • de kans om vanop de eerste rij mee te groeien met een jong dynamisch bedrijf

AllMet

AllMet is opgericht in 2004 door Johan Mulders. Het begon met 1 schaar, 1 plooibank, 1 ponsbank, 1 persoon en een kleine stock aan platen. Hard werk en de nodige ervaring hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide tot de redder in nood voor onder andere bouwbedrijven die op het laatste moment nog extra plooiwerk nodig hadden. AllMet staat gekend voor haar snelle levertijden.

In 14 jaar is AllMet gegroeid van een éénmanszaak tot een kmo met een 15 voltijdse werkkrachten. Op dit moment telt het machinepark in totaal 3 scharen, 3 plooibanken, 3 vouwbanken, 1 ponsbank, 1 pons/laser-combinatie, 1 plasmasnijtafel, 1 automatische zaag en een kleine lasafdeling. AllMet gelooft in de toekomst en investeert dan ook in een nieuwe hal en extra machines. Die hal voorziet in voldoende capaciteit om de uitbreidingen het hoofd te blijven bieden en zal ervoor zorgen dat meer projecten snel uitgevoerd kunnen worden.

Procedure

Is je interesse gewekt? Mail dan je cv en beknopte motivatiebrief naar johan@all-met.be. Heb je binnen twee werkdagen geen antwoord gekregen, dan hebben we je mail niet ontvangen. Op basis van de ontvangen informatie gebeurt een eerste selectie. Weerhouden kandidaten worden uitgenodigd op gesprek. Daarna wordt er een beslissing genomen.

Informatie

Voor meer informatie over de jobinhoud kan je terecht bij de zaakvoerder Johan Mulders via johan@all-met.be of 011.81.21.88 (vragen naar Johan).